Amp Install question for 5th Gens - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > CAR SPECIFIC DISCUSSION > 5TH GENERATION HONDA ACCORD (1994-1997) > 5G HONDA ACCORD TECHNICAL DISCUSSION
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old May 8th, 2007, 12:01 AM   #1
SIR Bound....Slowly
 
Thundagoose's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Indiana
Posts: 711
Amp Install question for 5th Gens

Hey im trying to hook my amp/subs back up in my 5gen and instead of paying a ton for someone else to install it I decided to try it myself. My question is if anyone can show a picture of where they ran the power wire through the firewall. I dont want to have to drill a new hole, so if there are any grommets I can run it through that would be sweet. Picture would help from engine bay and looking up under the dash. Thanks in advance
Thundagoose is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old May 8th, 2007, 02:55 PM   #2
Alan N
 
02AEMAccord's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: North Jersey
Posts: 446
Send a message via AIM to 02AEMAccord
i am sorry i dont have a camera, but there is a main gromet on the driver's side that comes out just behind to the left of the brake pedal, it is a pain in the ass but that is where i ran mine for my 5th gen and my 6th gen, hope this helps
02AEMAccord is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old May 9th, 2007, 10:26 AM   #3
SIR Bound....Slowly
 
Thundagoose's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Indiana
Posts: 711
Hey Thanks, I took a look and there was a plug just about right behind the brake pedal and i took the plug out but its sealed on the other side??

I ran my remote, ground, and rca cables today and thats all done. Hopefully I can figure out something by tomarrow for the power wire.


Btw, I ran the ground wire to the rear strut bolt.. I scraped up the paint around it a little bit so it would connect better.. what do you think of using that as a ground.. I should be good right?
Thundagoose is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On