metal rubbing noise - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > CAR SPECIFIC DISCUSSION > 5TH GENERATION HONDA ACCORD (1994-1997) > 5G HONDA ACCORD WHEELS, TIRES, & SUSPENSION DISCUSSION
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old November 9th, 2007, 06:37 AM   #1
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 88
metal rubbing noise

I have a 95 AV6 with 98K. I hear a metal rubbing noise when I am on uneven roads or bumbs in low speeds. It sounds like the car is falling apart. I am not sure what it is. Could it be I need new ball joints or I just need to grease up the joints and CV boots. Please help, the sound is annoying, thanks
Som95ACCORD is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old November 9th, 2007, 06:43 AM   #2
M90SC Boosting 13PSI
 
NVA-AV6's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Northern Virginia
Posts: 10,960
PMed...
NVA-AV6 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old December 10th, 2007, 07:49 AM   #3
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 162
Quote:
Originally Posted by Som95ACCORD View Post
I have a 95 AV6 with 98K. I hear a metal rubbing noise when I am on uneven roads or bumbs in low speeds. It sounds like the car is falling apart. I am not sure what it is. Could it be I need new ball joints or I just need to grease up the joints and CV boots. Please help, the sound is annoying, thanks
did you resolve the issue?

i have a noise that come from my back end when i ride as well. i took it somewhere and they said the bearing might need to be repacked.
c-murda is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old December 10th, 2007, 07:52 AM   #4
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 448
lower ball joints?
jimmy86 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old December 12th, 2007, 11:34 PM   #5
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 162
i had a similar problem a while ago i don't know if this might help this link here... http://www.v6performance.net/forums/...ghlight=accord
c-murda is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On