Int/Ext LED issues - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > CAR SPECIFIC DISCUSSION > 6TH GENERATION HONDA ACCORD (1998-2002) > 6G HONDA ACCORD EXTERIOR/INTERIOR MODS
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old April 8th, 2010, 06:55 PM   #1
Registered User
 
blackA-cord's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Dayton,Ohio
Posts: 123
Int/Ext LED issues

can someone please explain why my gauge leds cant sit all the way in the bulb holder but when i pull them like halfway out they lite? having the same problems with my strip leds too. if i put them in all the way-nothing if i pull em like half out boom sweet spot and theyre lit. is there an easy fix for this? thought of prying the little metal things on the leds base out just a bit so they can make better contact? Any help much appreciated
blackA-cord is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old April 9th, 2010, 09:47 PM   #2
Registered User
 
blackA-cord's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Dayton,Ohio
Posts: 123
well im completely convinced leds are straight trash im about to de-led my entire whip because im so tired of replacing a one every month
blackA-cord is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old April 9th, 2010, 10:08 PM   #3
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: san francisco, CA
Posts: 1,172
Send a message via AIM to YounGLeMoNs
which parts of ur car ur replacing the leds with and where u buy ur led bulbs from?
YounGLeMoNs is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old April 10th, 2010, 07:33 AM   #4
Registered User
 
blackA-cord's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Dayton,Ohio
Posts: 123
its mainly the gauges and climate control and the clock. i am always having to get one a month it seems. ive tried 3 led sites. no luck. the 194s cant be pushed all the way down like a normal bulb or they wont light, they have to be pulled half way out to light and even then one movement right or left and they turn off. i might try to bend the little metalconectors on the front and back of the led, if that doesnt work i think im done with em
blackA-cord is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old April 10th, 2010, 02:56 PM   #5
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: san francisco, CA
Posts: 1,172
Send a message via AIM to YounGLeMoNs
r u using the wedge type led bulbs???
YounGLeMoNs is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old April 16th, 2010, 01:09 AM   #6
J32A1
 
TequiLa's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: 310/858
Posts: 15
o_o where did you buy them?
TequiLa is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On