wooops electric went wrong....help - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > CAR SPECIFIC DISCUSSION > 7TH GENERATION HONDA ACCORD (2003-2007) > 7G HONDA ACCORD EXTERIOR/INTERIOR MODS
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old January 29th, 2005, 03:53 AM   #1
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2
wooops electric went wrong....help

hello!this will be my first post....

ne waiz. i was trying to do some diy led work

under my dashboard and i was trying to wire it (power)

from the moonroof switch(which was stupid in the first place)

i grounded it to one of the bolt under the handle

yeah led was working juss fine

i was just trying to change the aiming of the LEDS

and spark and it poped.

now the windows, moonroof dont work.

ingnition and audio, headlight works fine.

and the weird thing is

dash board gauges turns on fine

but once i start the engine, it turns off.

and i get off locked the car, there is yellowish amber light flashing

below the gas meter.

and besides that the biggest problem is

ok i start the engine, trying to back up my car,

the brake is hard like it's locked(like it's before you start engine)

so i can't change my gear, so basically

juss trying to install some leds, got my car not drivable.

my car's 03 honda accord coupe, and

i am probably gonna go to honda dealer with my other car

and get the power window fuse for my underhood fusebox

does anyone have ne idea what went wrong????
xizeroix is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old January 29th, 2005, 08:14 AM   #2
St. Louis!
 
Kingof3rdinput's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: St.Louis
Posts: 3,378
sounds like you blew a bunch of fuses maybe? Start checkin all fuses.
Kingof3rdinput is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old January 29th, 2005, 09:06 AM   #3
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 882
fuses for sure.
deuzezwild is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old January 31st, 2005, 08:01 AM   #4
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 255
wow...maybe next time u should disconnect the battery before u start messing around with your electric >,<
a504boi is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On