cel help - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > CAR SPECIFIC DISCUSSION > 7TH GENERATION HONDA ACCORD (2003-2007) > 7G HONDA ACCORD PERFORMANCE DISCUSSION
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old April 30th, 2011, 11:53 PM   #1
Registered User
 
durka dirk's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: las cruces nm
Posts: 167
cel help

so my car has a cel now i scaned it and it came up with p0171....i think i googled it and it said bank one lean and i was wondering what would cause that. and my mods are pcd jpipe evo 2 and a aem v2 it didnt come on for some miles i cleared it and it stayed off for 2 days i went to work and it didnt come on i go and turn the car on i turn the key to on let the pump cycle and then turn the car on and it was on (the cel) i need help
__________________
"Take those sunglasses off soldier. If Delta wants to wear Oakleys thats their business, I don't want to see them on you again, hooah?"

durka dirk is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old May 1st, 2011, 12:02 AM   #2
DAT Dewd from Dallas MANG
 
Join Date: Sep 2008
Location: Dallas,Texas
Posts: 1,533
yo...

very common problem....


your pcd has a hole in it...which is causing the lean condition...

or you could have a bad oxygen sensor...

my bet is on the pcd....
bdbconcepts is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old May 1st, 2011, 12:10 AM   #3
Registered User
 
durka dirk's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: las cruces nm
Posts: 167
sweet ill take a look at that tomorrow thanks
durka dirk is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old May 1st, 2011, 11:30 PM   #4
Registered User
 
cmriv's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Leesburg VA
Posts: 662
Send a message via AIM to cmriv
when does this happen? a leaky or stuck injector could be a problem as well. hook a vacuumm gauge up.
cmriv is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old May 1st, 2011, 11:34 PM   #5
Registered User
 
cmriv's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Leesburg VA
Posts: 662
Send a message via AIM to cmriv
your running lean in bank 1. btw
cmriv is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On