2007 Accord Fogs don't work - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > CAR SPECIFIC DISCUSSION > 7TH GENERATION HONDA ACCORD (2003-2007) > 7G HONDA ACCORD TECHNICAL DISCUSSION
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old December 13th, 2013, 07:29 PM   #1
Registered User
 
fredt98's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Albany
Posts: 53
2007 Accord Fogs don't work

My fogs have been working on and off after a huge thunderstorm. Sometimes they work, and sometimes they don't, sometimes they work for about 10 mins before turning off themselves. Do anybody know whats going on with my fogs? Its an aftermarket kit, Thanks! Also when it doesn't work, my fog light button doesn't light up.
__________________
Fred
2006 Accord EX-L V6 Silver

Function Form type 1 Coilovers
158000 Miles
20% Tint
Wing Spoiler
Clear Side Markers
6000K HIDS Lows
Nokya Yellow Fogs
3000K HIDS Highs
Hybrid Taillights
OEM door visors
Clear Corners
Modulo Rear Lip
OEM Front Lip
Replica Asian Grille
fredt98 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old December 13th, 2013, 07:54 PM   #2
Frank
 
06accordcoupe's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: LA, CA
Posts: 655
Sounds like a loose connection. Check your wiring.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
06accordcoupe is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old December 13th, 2013, 07:57 PM   #3
Registered User
 
fredt98's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Albany
Posts: 53
Quote:
Originally Posted by 06accordcoupe View Post
Sounds like a loose connection. Check your wiring.
Do you think maybe its a bad ground???
__________________
Fred
2006 Accord EX-L V6 Silver

Function Form type 1 Coilovers
158000 Miles
20% Tint
Wing Spoiler
Clear Side Markers
6000K HIDS Lows
Nokya Yellow Fogs
3000K HIDS Highs
Hybrid Taillights
OEM door visors
Clear Corners
Modulo Rear Lip
OEM Front Lip
Replica Asian Grille
fredt98 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old December 13th, 2013, 11:08 PM   #4
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: Los Angeles
Posts: 100
check all your wiring and make sure there arent any ripped wires or loose bolts
wrathchilde is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On