Car Misfires and runs rough below 2500RPM + Limp Mode - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > CAR SPECIFIC DISCUSSION > 7TH GENERATION HONDA ACCORD (2003-2007) > 7G HONDA ACCORD TECHNICAL DISCUSSION
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old May 8th, 2014, 09:03 AM   #1
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 516
Car Misfires and runs rough below 2500RPM + Limp Mode

So i just picked up a 2004 accord v6-6. 325K Kilometer or 203K Miles for the imperial people. The car was not running the best.

The problem i have its that the car sounds rough like a diesil below 2500rpm and is silky smooth after.

Also, once the car is warm, it will loose power and go into limp mode (highly restricted power by ECU)

The codes i got were P0000, P0300, P0305, P0306.

I have cleared them and they have came back.

I pulled the sparks today and found the front bank (4,5,6) was running lean. Plugs were all white all over. (1,2,3) looked normal. brown with a spec of white where it ignites.

Any help is appreciated.
qaz393 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old May 8th, 2014, 07:26 PM   #2
Honda enthusiast
 
michaellowrider's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: SoCal
Posts: 603
Congrats on the 6-6. The coils are probably bad on at least cylinders #5 and #6. Unplug each coil momentary to see which one(s)have failed. Worst case its the valves, check the compression.
michaellowrider is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old May 8th, 2014, 08:02 PM   #3
Registered User
 
thisaznboi88's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: West Virginia
Posts: 8,733
^ move them around and see if it change. If you need coil packs I have some spares
thisaznboi88 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old May 9th, 2014, 01:41 AM   #4
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 516
ive swapped some coil packs with another car and it doesnt misfire code. however, i threw back the old ones on and car died driving later today. i was making good power until exhaust vtec and then a couple minutes later, car will not idle. Car will refuse to start now as well.
qaz393 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old May 9th, 2014, 01:45 AM   #5
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 516
also, im thinking of giving up this engine for a j32 swap. opinions??
qaz393 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On