transmission weird sound - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > CAR SPECIFIC DISCUSSION > 7TH GENERATION HONDA ACCORD (2003-2007) > 7G HONDA ACCORD TECHNICAL DISCUSSION
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old October 24th, 2014, 02:00 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: Montreal, Canada
Posts: 105
transmission weird sound

My transmission make a weird sound but i am not able to figure from where this sound is comming from.Just wonder if someone had a similar sound? it does not following the RPM of engine so if I am at 60 mph and I put the car on neutral the sound Stay at the same level. If i lift the the car only on the driver side it does not making any sound. The axle shaft is also not align correctly but I don't know if it could be a problem or if it's normal? There is the video. Transmission weird sound Accord V6 Manual 6 speeds - YouTube

Alex
alexis444 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old October 25th, 2014, 04:54 AM   #2
M90SC Boosting 13PSI
 
NVA-AV6's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Northern Virginia
Posts: 10,960
Check your 1/2 shaft bearing. You will have to remove the pass side shaft then the 1/2 shaft from the block.
NVA-AV6 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old October 26th, 2014, 08:56 PM   #3
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: Montreal, Canada
Posts: 105
thanks Paul thats the plan now!! Just realize the A/C compressor is making noise too so dosent help for the noise.
alexis444 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old October 27th, 2014, 04:54 AM   #4
M90SC Boosting 13PSI
 
NVA-AV6's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Northern Virginia
Posts: 10,960
Remove the accy belt for testing, if your battery is in good shape you can easily run 20min without the alt being run.
NVA-AV6 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On