2003 Honda Accord Coupe gears not working - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > CAR SPECIFIC DISCUSSION > 7TH GENERATION HONDA ACCORD (2003-2007) > 7G HONDA ACCORD TECHNICAL DISCUSSION
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old December 26th, 2014, 09:38 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1
Exclamation 2003 Honda Accord Coupe gears not working

I just bought a 2003 honda accord ex coupe. It has the 2.4l v-tec four cylinder engine with a manual transmission and I test drove it before I bought it and it was driving fine. I drive it home and still driving fine. I drive it to the car wash and I start hearing a clicking noise in the clutch. Then I start driving home and then I stop at a stop sign and start going and I make it half way through the intersection when I hear a clunk noise and the car stops accelerating. I try and accelerating and nothing seems to be working so I get out and push it to the side of the road. It starts just fine, but when I put it in gear and let off the clutch to go all it does is sit and rev. Then when I get a friend to pull me back to my house it starts making a slight nocking noise whenever I turn. I have checked the clutch fluid and seems to be fine. But it will not move and I am open to any suggestions about what may be wrong with my car.
hondadriver_101 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old December 27th, 2014, 04:38 AM   #2
M90SC Boosting 13PSI
 
NVA-AV6's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Northern Virginia
Posts: 10,960
Check you axels first.
NVA-AV6 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old December 27th, 2014, 08:45 AM   #3
Registered User
 
accord325's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Tampa
Posts: 2,392
Agreed, sounds like a broken axle.
accord325 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On