07 TLS front sway bar in 7th gen problems - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > CAR SPECIFIC DISCUSSION > 7TH GENERATION HONDA ACCORD (2003-2007) > 7G HONDA ACCORD WHEELS, TIRES, & SUSPENSION DISCUSSION
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old June 7th, 2015, 02:57 PM   #1
Registered User
 
bozos_si's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: North minneapolis, MN
Posts: 934
07 TLS front sway bar in 7th gen problems

I recently put in a 07 TLS front sway bar. After doing this I now hear clunking noises coming from the front end when turning into an incline.This happens every time turning into my alley. Its not even that steep of an incline. Its bad enough that I can feel it on the floor of the car. Has anyone else experienced this problem? I put in polyurethane bushings and used oem 7th gen sway bar links.
bozos_si is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old June 24th, 2015, 04:54 AM   #2
Registered User
 
Join Date: Jun 2015
Location: Russia St. Peterburg
Posts: 105
What about rear from tls?
sasa is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old June 24th, 2015, 04:55 AM   #3
Registered User
 
Join Date: Jun 2015
Location: Russia St. Peterburg
Posts: 105
May be smome dust in bushings
sasa is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old July 2nd, 2015, 10:35 PM   #4
Mr. Detail
 
Scottwax's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Arlington, TX
Posts: 1,116
Sounds like something is loose. Have you checked the D-bushings, end links and the subframe bolts (assuming you loosened them to swap out the bar)?
Scottwax is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old July 2nd, 2015, 10:54 PM   #5
J30 LSD
 
flylow2cre8's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Woodstock, GA
Posts: 796
compliance bushing going?
flylow2cre8 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old July 3rd, 2015, 06:41 AM   #6
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 610
Check for contact with the end links
My rear TLS and Moog endlinks are making contact with my coilovers causing clunking.
CBUS-AV6MT is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 1st, 2015, 01:03 PM   #7
Registered User
 
jjhuffyo's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Mission Viejo
Posts: 25
OP - still having problem or did you find out what was causing this?

I have the same sway bars (front and back) from the TL Type-S and haven't heard any noises like that.
jjhuffyo is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On