what is this light? - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > CAR SPECIFIC DISCUSSION > 8TH GENERATION HONDA ACCORD (2008-2012)
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old October 16th, 2008, 12:33 AM   #1
方法についてはあなたが私のお尻にキス
 
Henrys86's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: west chicago land
Posts: 664
what is this light?

this is off my buddy's 08 sedan i4, he got a flat tire and after he replaced it this light turned on, he's confused and the guy doesn't even remember where his owners manual is to figure it out!

sorry the picture is blurry but i'm sure you can tell, i am guessing its low air pressure but not sure..

Henrys86 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old October 16th, 2008, 12:45 AM   #2
4.0L
 
VietNinjaJ30A1's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Austin, TEXAS
Posts: 9,440
tire pressure.
VietNinjaJ30A1 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old October 16th, 2008, 06:26 AM   #3
Registered User
 
Schu's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 211
Owners manual pwns U
Schu is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old October 16th, 2008, 06:50 AM   #4
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 654
should be able to reset the battery and it'll go away
sig86 cm8 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old October 16th, 2008, 09:02 AM   #5
its my Religion
 
hondaism's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Melbourne FL
Posts: 1,393
low psi on i-vtec lobe #2

a big problem replace cams and he should be fine
hondaism is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old October 16th, 2008, 10:00 AM   #6
xXxCLS bOoStEdXxX
 
slowaccord's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,741
Send a message via AIM to slowaccord
that can either mean air pressure is not correct or the sensor is messed up or not there. its probably just needing a reset after the flat.
slowaccord is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old October 16th, 2008, 11:15 AM   #7
4.0L
 
VietNinjaJ30A1's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Austin, TEXAS
Posts: 9,440
usually you shouldn't have to reset it...as your monitors are always monitoring the tire pressure. so when you get a flat fixed, it should be reading the new pressure when you turn your car on.
VietNinjaJ30A1 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old October 16th, 2008, 07:35 PM   #8
xXxCLS bOoStEdXxX
 
slowaccord's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,741
Send a message via AIM to slowaccord
Quote:
Originally Posted by VietNinjaJ30A1 View Post
usually you shouldn't have to reset it...as your monitors are always monitoring the tire pressure. so when you get a flat fixed, it should be reading the new pressure when you turn your car on.
i know in alot of american cars it won't reset alot of times on its own. So if it doesn't go away after about 10 miles of driving its best to manually reset it.
slowaccord is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old October 19th, 2008, 11:07 AM   #9
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lincoln, NE
Posts: 172
If it doesn't turn off after all four tires are inflated to the proper pressure, then call a Honda dealership as there is something wrong with your TPMS system.
fhqwhgads is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old October 19th, 2008, 08:26 PM   #10
j35 psi 6sp
 
capnff's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: SOUTHERN MS
Posts: 1,375
Quote:
Originally Posted by hondaism View Post
low psi on i-vtec lobe #2

a big problem replace cams and he should be fine
haha nice
capnff is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old October 22nd, 2008, 01:15 PM   #11
Official V6P Retro Whore
 
dreamer's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: CA
Posts: 3,899
Tp Ftw!
dreamer is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old October 28th, 2008, 09:45 AM   #12
 
Join Date: May 2008
Posts: 49
hmm

i used to get this aswell but as soon as you get the presure up alil you should be good just go to honda they will do fre in like 6 secs soo ya... i think it happens when air molocules in tires are steddy andthen when you start driving your tire expands and light flips off ... what was wrong in my situation it would flip on as soon as i started car then when i drove a bit it was gone soo ya
deep is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On