Dice ipod problem: - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > GENERAL DISCUSSION > GENERAL AUTO DISCUSSION > AUDIO - VIDEO - ELECTRONICS
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old January 19th, 2008, 06:22 PM   #1
GO HOKIES
 
viper4343's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to viper4343
Dice ipod problem:

I am having an issue with my Dice kit. I have an 03 accord v6 w/o navi. I plugged it into the aux port and set the 4 switches to what I think they should be. However if i turn off my car with the ipod still plugged in and then turn the car back on it does not recognize the Dice kit. If i remove the ipod before I turn off the car every time it seems to work ok. Is this how it is suppose to be or is there a different switch option I can use that will work more reliably??

Thanks for any help. I realize this may have been covered but its more specific than the general discussions about this kit.
viper4343 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old January 20th, 2008, 12:56 AM   #2
Registered User
 
CyN13's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: FT Drum
Posts: 144
no, but i have the Dice AUX kit for my 6 gen and it is suppose to work when u turn the car off and back on. i would say re-check the plug again just to make sure and if that doesnt work call Dice. They gave good support when i was trying to choose the right kit for my car.
CyN13 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old January 22nd, 2008, 01:18 PM   #3
GO HOKIES
 
viper4343's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to viper4343
^^ thanks for the help, I called them today and they are sending me a new one with the new firmware. Hopefully this will work better. They had AWESOME service so far.
viper4343 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old January 22nd, 2008, 03:34 PM   #4
Registered User
 
CyN13's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: FT Drum
Posts: 144
no prob keep us updated
CyN13 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On