Headunit, subs and amp installed but no sound coming from door speakers - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > GENERAL DISCUSSION > GENERAL AUTO DISCUSSION > AUDIO - VIDEO - ELECTRONICS
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old February 23rd, 2008, 07:05 PM   #1
Jesse
 
christlike's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: miami
Posts: 1,019
Send a message via AIM to christlike
Headunit, subs and amp installed but no sound coming from door speakers

so i just had these items installed on my 7th gen and everything is working fine except for the speakers in the door panels are not working!!..... i really don't want to drive to the shop i had everything installed so i want to see if i can troubleshoot this myself, if not i guess I'll just take it back....any tips or pointers on what to look for? as i said, what was installed was a new headunit which was placed in the cubby, bass amp and 2 subs
christlike is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old February 24th, 2008, 04:36 PM   #2
Jesse
 
christlike's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: miami
Posts: 1,019
Send a message via AIM to christlike
hmmm....i cant seem to figure it out...anyone have any ideas on what to look for?
christlike is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 24th, 2008, 10:33 PM   #3
7th Gen ACcord
 
xjdMb16a2six's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: socal
Posts: 3,671
so im assuming you're still running stock speakers? the shop most likely forgot to connect the speaker wires to the aftermarket headunit.
xjdMb16a2six is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old February 25th, 2008, 05:24 AM   #4
Jesse
 
christlike's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: miami
Posts: 1,019
Send a message via AIM to christlike
yea that is what i am assuming....the tweeters and the rear 6x9's are working but no sound from either door panel speaker
christlike is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 25th, 2008, 09:14 AM   #5
Work hard...play harder!
 
OCdjg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Orange County/IE
Posts: 772
Send a message via AIM to OCdjg
I would just take it back. Thats the only logical reason I can think of too, that they forgot to connect the front speakers, which should have been caught in the initial installation.
OCdjg is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 26th, 2008, 02:44 PM   #6
7th Gen ACcord
 
xjdMb16a2six's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: socal
Posts: 3,671
Quote:
Originally Posted by christlike View Post
yea that is what i am assuming....the tweeters and the rear 6x9's are working but no sound from either door panel speaker
how weird. if the tweeters work, then the door speakers should also work.
xjdMb16a2six is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 26th, 2008, 05:05 PM   #7
Jesse
 
christlike's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: miami
Posts: 1,019
Send a message via AIM to christlike
Quote:
Originally Posted by xjdMb16a2six View Post
how weird. if the tweeters work, then the door speakers should also work.
yes that is what i thought since the tweeters and the door panels are ran by the same wire *please correct me if I am wrong*
christlike is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 27th, 2008, 12:42 AM   #8
7th Gen ACcord
 
xjdMb16a2six's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: socal
Posts: 3,671
you're correct. i have a 7th gen too and when i installed my a/m headunit there was only front and rear speaker wires. i have no idea man. i would just take it back the shop.
xjdMb16a2six is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On