Few pics of my work this weekend - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > CAR SPECIFIC DISCUSSION > OTHER V6 AUTOMOBILE DISCUSSION > GM, GMC, and PONTIAC
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old May 6th, 2006, 03:41 AM   #1
Registered User
 
TokyoJoe's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 18
Few pics of my work this weekend

Got the UIM all bolted in and ran all the wires to the TB



All loomed up pretty



Relocated the battery to the trunk




Finished rerouting the IC plumbing and cut/fit the bumper cover



I was going to install the walbro tomorrow but I think I'll wait, I'm tired
TokyoJoe is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old May 6th, 2006, 08:26 AM   #2
JB4 e92
 
clean2draccord's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: GEORGIA
Posts: 5,224
Very nice, keep us updated.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
clean2draccord is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old May 6th, 2006, 01:40 PM   #3
LaLaLaLa
 
stupidaznmunkey's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Orange County
Posts: 4,852
Send a message via AIM to stupidaznmunkey
looks like alot of work - and i dont know wat the work is??? i feel like a n00b. oh wait i am

looking clean though
stupidaznmunkey is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old May 6th, 2006, 06:41 PM   #4
jinsoku.com
 
vTecaznracer's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sacramento, CA
Posts: 5,933
Send a message via AIM to vTecaznracer
wow, that piping looks mean...
vTecaznracer is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old May 6th, 2006, 07:08 PM   #5
Jan/Feb '06 ROTM
 
Dinzdale40's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chattanooga, TN
Posts: 1,406
Send a message via AIM to Dinzdale40
wow...looks like you got IC piping coming out every pore on that things face...

my advice...you havealot of wires in that engine bay...if you made the loom black it would draw attention away from the wires and draw it towards your other mods....i say only highlight wires if you don't got nothing else to show...and you got other things to show...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
&mpt=[CACHEBUSTER]">
Official Slammed Club Member #004 Stage 2
Dinzdale40 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old May 6th, 2006, 07:27 PM   #6
Registered User
 
TokyoJoe's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 18
Yeah, I hear you. But I'm doing a red/black theme and without the red loom there just isn't enough red, only bits and pieces. This kind of makes the red spread through more of the engine bay so it's not so much scattered red if that makes any sense. Here is a before shot:

TokyoJoe is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old May 6th, 2006, 07:28 PM   #7
Boosted!
 
ComptechV6's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Long Island Nassau
Posts: 7,368
Send a message via AIM to ComptechV6
thats one mean looking front end
ComptechV6 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old May 8th, 2006, 05:27 AM   #8
ex scientia vera
 
kramer2k's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Jacksonville, FL
Posts: 3,570
Quote:
Originally Posted by ComptechV6
thats one mean looking front end
kramer2k is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On