Possible problem with site? - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > HELP DESK > V6performance Forum Help/Support
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old November 20th, 2003, 11:12 PM   #1
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 1,384
Possible problem with site?

ok when i first sign on to the site i always click the "user/cp" and check the threads ive posted on....well it seems that lately it will say that non of my threads have been added to....yet when i click show new posts on the main page i will see a thread ive posted on...and it has the little black dot on the envelope. And its not like someone has posted in the time between me clicking user/cp and find new threads.

im not sure if im doing something wrong of if the site isnt telling me about all my subscribed threads.
Nikerey is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old November 23rd, 2003, 10:42 AM   #2
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 1,384
am i the only one with this problem?
Nikerey is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old November 23rd, 2003, 10:47 AM   #3
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,827
are u using the quick reply box at the bottom? i thought i was having the same problem as you, but from what i know, if u use quick reply, it doesnt actually add you as a thread subscriber unless you click "email notification". if you dont check that (which is automatically checked when you do a regular reply, it doesnt add you.
KCMC582 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old November 23rd, 2003, 05:50 PM   #4
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 14,633
Yup what he ^ said. This is one of many reasons why I refuse to use the quick reply box .



Plumaccordcoupe is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old November 23rd, 2003, 08:14 PM   #5
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 1,384
hmm thats interesting....ill check that. thanks
Nikerey is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On