Getting "Malware Detected" notice again - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > HELP DESK > V6performance Forum Help/Support
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Like Tree1Likes
  • 1 Post By SixSpeeder

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old August 12th, 2012, 12:25 AM   #1
Brad
 
bdeitemeyer's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Tampa, FL
Posts: 4,318
Send a message via AIM to bdeitemeyer
Getting "Malware Detected" notice again

While using Google Chrome on my MacBook Air, I keep getting the Malware Detected screen when going to this (and only this) site. Just thought I'd let you guys know in case something's changed in the site codes.
bdeitemeyer is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old August 12th, 2012, 01:15 AM   #2
-Maninder
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 3,962
Firefox does this too. It's rather annoying.
1fastJ30A1 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 12th, 2012, 01:20 AM   #3
Destroyer of Tires
 
Doctor_X's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: OC and IE California
Posts: 16,094
Yup.

Quite annoying.



Doctor_X is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old August 12th, 2012, 07:54 PM   #4
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 279
Not only that but for me the website does not work about twice a week.
6MTACCORD is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 12th, 2012, 08:11 PM   #5
✔ Verified Member
 
otsb708's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Santa Barbara, CA
Posts: 5,836
Send a message via Yahoo to otsb708 Send a message via Skype™ to otsb708
Every Sunday the site is down for server maintenance


Sent from my iPhone4[S]
otsb708 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 12th, 2012, 08:38 PM   #6
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
 
implayaz9's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: LA/ORLANDO
Posts: 6,808
Send a message via AIM to implayaz9 Send a message via Yahoo to implayaz9
****.. whenever I come to this site is down.lol
implayaz9 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 12th, 2012, 08:44 PM   #7
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Location: Harford County
Posts: 92
im on safari on my macbook pro and im getting that message too
JetLife is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 12th, 2012, 08:47 PM   #8
Registered User
 
inspire1318's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: suburbs of chicago
Posts: 1,319
What's up with this site lately. Either it's down or I get malware warnings!
inspire1318 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 13th, 2012, 01:30 AM   #9
Herp derp
 
civicdrivr's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: VA
Posts: 648
The site was down earlier, but this explains it:

Quote:
Originally Posted by otsb708 View Post
Every Sunday the site is down for server maintenance


Sent from my iPhone4[S]
What it doesn't explain is the malware warning. Whats up with that?
__________________
'03 IS300 Sportcross - Wow, much longroof. Very cargo.
'13 FR-S 6MT - Speed up for corners, slow down for straights
civicdrivr is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 13th, 2012, 06:37 AM   #10
Carpe Diem
 
ikethegreat's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Baltimore
Posts: 3,957
The site was down several times last week when I tried to get on. I got the malware warning today when I go on as well.
ikethegreat is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 13th, 2012, 06:53 AM   #11
Registered User
 
dharding413's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 41
I get the malware warning if I go to v6p.net but not v6performance.net
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
dharding413 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 13th, 2012, 09:12 AM   #12
Registered User
 
orange's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 193
Quote:
Originally Posted by ikethegreat View Post
The site was down several times last week when I tried to get on. I got the malware warning today when I go on as well.
It's been down for me since Friday I think
orange is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 13th, 2012, 09:45 AM   #13
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 479
Yea this has been an ongoing issue. The site has been infected 17 times in the past month according to the Google report.
__________________
2006 Accord EX i4 Sedan - 5AT - Graphite Pearl - [70,1xx miles]
CYANiDE is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 14th, 2012, 08:29 AM   #14
^ 037 aka LEO
 
Join Date: Sep 2008
Location: southern cali...562 area
Posts: 1,043
Same with me and my pc w/ firefox. I'm at the point where it says that I don't even have a profile because I'm "not registered" even though I'm signed in already. This message pops up whenever I go and try and click my username. Also my avatar is gone because I'm "not registered." What's wierd is I can still log on and off and I can comment and post replies but it would not let me view my profile.


Last edited by - Z*Ro<3>sV"N -; August 14th, 2012 at 08:46 AM..
- Z*Ro<3>sV"N - is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 14th, 2012, 08:37 AM   #15
BULLPOO
 
SixSpeeder's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Huntington Beach, CA
Posts: 4,241
Send a message via AIM to SixSpeeder
^ I checked out your profile from the administrator's control panel and I can't see anything that would cause your problems. We are having some big issues with our server and it is being worked on. Hopefully when things are fixed and moved, these issues will subside and we can move on as a community. I sincerely apologize for there inconvenience; just hang tight people, things WILL be better.
SixSpeeder is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 14th, 2012, 01:45 PM   #16
Brad
 
bdeitemeyer's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Tampa, FL
Posts: 4,318
Send a message via AIM to bdeitemeyer
Security warning is gone for me. :-)
bdeitemeyer is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 15th, 2012, 10:01 PM   #17
-Maninder
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 3,962
Gone for me as well.


edit: nvm, it came back.

Last edited by 1fastJ30A1; August 15th, 2012 at 11:07 PM..
1fastJ30A1 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 27th, 2012, 09:25 AM   #18
Registered User
 
Sonnick's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 4,828
The security warning is as of now, but the site has still been down at least 2-3x a week for the last month. It said "database error" for like 3 days last week, but now seems to be okay.

So every Sunday it's down, huh?
Sonnick is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 27th, 2012, 11:05 AM   #19
BULLPOO
 
SixSpeeder's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Huntington Beach, CA
Posts: 4,241
Send a message via AIM to SixSpeeder
We are in the process of moving our server. The old one is kaput. There may be intermittent downtime, but the Admin will try his best to keep all of us notified as to when it will happen. I'd suggest liking our FB page to keep updated.

Thank you everyone for sticking with us through this mess!
bdeitemeyer likes this.
SixSpeeder is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 27th, 2012, 12:31 PM   #20
8th World Wonder
 
GotVtec's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Omaha, NE
Posts: 1,244
Quote:
Originally Posted by Sonnick View Post
The security warning is as of now, but the site has still been down at least 2-3x a week for the last month. It said "database error" for like 3 days last week, but now seems to be okay.

So every Sunday it's down, huh?
We were running an automated task to backup the site every Sunday at 5 AM. To do so, it would shut off the forums, do the backup, and come back on.

Unfortunately, that process did not work well, as we still had members with access to post while the forums were being backed up, causing the database to crash and reek havoc on our server.

It has been cleared up and the automated task has been deleted.
__________________
fresh.fresh.fresh.fresh.fresh.fresh.fresh.fresh.fresh.fresh.
GotVtec is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old August 28th, 2012, 01:44 PM   #21
Registered User
 
Sonnick's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 4,828
Ah, I see. Thanks for the clarification. This site has too much precious info to crash!
Sonnick is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On