Notifications - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > HELP DESK > V6performance Forum Help/Support
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old February 16th, 2013, 07:12 PM   #1
Registered User
 
RussianH2O's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Portland, OR
Posts: 762
Notifications

Not sure if I am the only one this is happening to, but whenever I get a new like, if I go and click on the "new likes received," button, it takes me to a page that either has a big white page saying 404 not found, "NOT FOUND," or other times it will take me to some old looking honda forum. In some rare cases I can actually view the likes received.



__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Part out coming soon, PM for details and requests.
RussianH2O is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old February 17th, 2013, 12:23 AM   #2
Registered User
 
RussianH2O's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Portland, OR
Posts: 762
Ah, nvm.. clearing the cache and cookies fix it.
RussianH2O is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 18th, 2013, 11:57 AM   #3
Frank
 
06accordcoupe's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: LA, CA
Posts: 655
i get that error message most of the time. i just don't check notifications anymore. Happens on my cell phone too.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
06accordcoupe is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old March 16th, 2013, 06:40 PM   #4
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 6
My old profile of "lotsill" will not allow me to reply or post to threads. I have sent two emails to the "contact us" link about a month ago and never received a response.
lotsill2 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On