Tapatalk stopped working - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > HELP DESK > V6performance Forum Help/Support
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old November 29th, 2013, 07:46 AM   #1
The name is Z
 
CrackerTeg's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Everywhere. Yay military...
Posts: 1,775
Tapatalk stopped working

Just a heads up to the admins here but when I try to use the forum through tapatalk, I get a message like this:

Quote:
Package file version doesn't match with the installed version, please goto your forum's AdminCP->Plugin&Products->Manage Products to upgrade by importing the latest installation xml
It may not be something with the forum and it may have everything to do with tapatalk and their shady bull**** but I figured I'd give a head's up.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
CrackerTeg is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old December 10th, 2013, 06:52 AM   #2
The name is Z
 
CrackerTeg's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Everywhere. Yay military...
Posts: 1,775
Anything? I've tried two different versions of tapatalk and still get the above message. Or should I just let the forum die?
CrackerTeg is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old December 10th, 2013, 08:37 AM   #3
✔ Verified Member
 
otsb708's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Santa Barbara, CA
Posts: 5,836
Send a message via Yahoo to otsb708 Send a message via Skype™ to otsb708
I'm getting the same thing...sad.
otsb708 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old December 14th, 2013, 09:33 AM   #4
Administrator
 
admin's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,931
Mind trying this again please? With Tapatalk's (slow but eventual) assistance they've provided us a fix. I am able to access the forum again using Tapatalk.

Mark (one of the techs)
admin is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old December 14th, 2013, 05:58 PM   #5
The name is Z
 
CrackerTeg's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Everywhere. Yay military...
Posts: 1,775
Back online now. Just posted this from my tablet on tapatalk.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
CrackerTeg is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old March 12th, 2014, 12:02 PM   #6
Registered User
 
Tony0891's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 92
Having this issue again.
Tony0891 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old March 14th, 2014, 11:53 AM   #7
Administrator
 
admin's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,931
try now. should be fixed.

HB
admin is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On