Why is Opera browser giving me a malicious site warning? - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > HELP DESK > V6performance Forum Help/Support
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Like Tree1Likes
  • 1 Post By otsb708

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old February 11th, 2015, 10:15 PM   #1
Mr. Detail
 
Scottwax's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Arlington, TX
Posts: 1,130
Why is Opera browser giving me a malicious site warning?

Every time I open up this site, I'm getting warned by Opera that this site is reported as distributing malicious software. Do y'all know what is going on?
__________________
2004 Honda Accord EX V6. Mine is shinier than yours.

2004 Infiniti G35 6MT. Also super shiny.
Scottwax is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old February 12th, 2015, 11:49 AM   #2
Registered User
 
B.R.03ex's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Dayton, Ohio
Posts: 155
I get that occasionally on Chrome.
B.R.03ex is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 12th, 2015, 04:52 PM   #3
Registered User
 
accord325's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Tampa
Posts: 2,394
Everytime I click on the site now with my phone it brings me to some site "myfile" and I have to back out and click again. It just started a few weeks ago
accord325 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old February 12th, 2015, 05:03 PM   #4
Registered User
 
05accord6spd's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Minnesota
Posts: 424
when i click on the link from google it does the myfile thing for me as well. have to hit back and click it again to load the page.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
05accord6spd is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 13th, 2015, 06:03 AM   #5
Carpe Diem
 
ikethegreat's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Baltimore
Posts: 3,957
I'll try to get an answer from the Admin.
ikethegreat is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 13th, 2015, 06:07 AM   #6
Registered User
 
thisaznboi88's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: West Virginia
Posts: 8,738
im starting to get that also if you search for v6p on google it goes to some random page.
thisaznboi88 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 13th, 2015, 08:53 AM   #7
Administrator
 
admin's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,931
Thank you for letting us know. I tested the issue and got redirected from Google. I reported the issue to the Techs so we can get this sorted.

Cheers,

~ DM, Community Support
admin is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 14th, 2015, 06:30 AM   #8
Registered User
 
05accord6spd's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Minnesota
Posts: 424
nice :P funny no one noticed till now i feel like it did it to me for a few years haha
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
05accord6spd is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 14th, 2015, 07:24 AM   #9
Registered User
 
thisaznboi88's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: West Virginia
Posts: 8,738
There is also a problem when the sponsor post thread. I click on the thread and it kicks me out.
thisaznboi88 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 14th, 2015, 01:36 PM   #10
Registered User
 
accord325's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Tampa
Posts: 2,394
^ its been doing that for a while also. I just stopped even trying to see their adds. Ehh, I'm sure the Sponsors don't mind blank advertising
accord325 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 16th, 2015, 10:43 AM   #11
Mr. Detail
 
Scottwax's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Arlington, TX
Posts: 1,130
I run my security and malware programs regularly, so far no issues.
Scottwax is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 16th, 2015, 05:30 PM   #12
✔ Verified Member
 
otsb708's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Santa Barbara, CA
Posts: 5,836
Send a message via Yahoo to otsb708 Send a message via Skype™ to otsb708
Wait, someone actually uses Opera?! Dammit, guess I'll have to test that website now for all my stuff..
SixSpeeder likes this.
otsb708 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 27th, 2015, 05:48 AM   #13
Carpe Diem
 
ikethegreat's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Baltimore
Posts: 3,957
Can you guys check and see if this is still an issue? Admin thinks it is fixed.
ikethegreat is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 27th, 2015, 09:23 AM   #14
Registered User
 
accord325's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Tampa
Posts: 2,394
Fixed for me
accord325 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old February 27th, 2015, 01:58 PM   #15
Registered User
 
B.R.03ex's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Dayton, Ohio
Posts: 155
It seems to be fixed for me as well.
B.R.03ex is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On