Login Glitch... - Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums
Ribbon Banner

Go Back   Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums > HELP DESK > V6performance Forum Help/Support
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Insurance
V6Performance.net is the premier Honda Accord Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old December 2nd, 2007, 01:12 PM   #1
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 73
Login Glitch...

Seems after I login, I'm directed to a page that I may not have access to. Here's the text:

$bbuserinfo[username], you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
If you are trying to create a new post, and have not reached our minimum post count of 5.



I hope I didn't inadvertently do anything that was against site policy.
SILVER-6 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old December 2nd, 2007, 02:33 PM   #2
ex scientia vera
 
kramer2k's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Jacksonville, FL
Posts: 3,570
Quote:
Originally Posted by SILVER-6 View Post
Seems after I login, I'm directed to a page that I may not have access to. Here's the text:

$bbuserinfo[username], you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
If you are trying to create a new post, and have not reached our minimum post count of 5.



I hope I didn't inadvertently do anything that was against site policy.
What page do you navigate to? On what page are you logging into?
kramer2k is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old December 2nd, 2007, 07:25 PM   #3
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 73
Quote:
Originally Posted by kramer2k View Post
What page do you navigate to? On what page are you logging into?
If I use the following URL (say from a PC away from home), www.v6performance.net I see the following:



Question (I guess) is once someone logs in, where does the redirect bring 'em? Before it is asked, I've tried this from my home PC, my company laptop, my wife's iPhone, and even on my parents' PC when I visited them today. *edit* Even tried on my 11 yr old's PSP... same result.

Just curious. Don't go exhausting any extensive efforts on this. My home PC has a bookmark directly to the forums. I just noticed that if I'm on any machine other than my home PC, that shows up. Not that I'm being picky about the way things are here, but I thought I'd mention something that looked abnormal.
SILVER-6 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old December 2nd, 2007, 07:32 PM   #4
ex scientia vera
 
kramer2k's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Jacksonville, FL
Posts: 3,570
Hmm, well it is strange to be seeing this message. Hold tight while I take it up with the fellow(s) in the know on this matter.
kramer2k is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old December 3rd, 2007, 10:38 AM   #5
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 73
cool beans... just an FYI.

i should remember to post stuff like this in the Feedback & Suggestions forum. :-)
SILVER-6 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old December 8th, 2007, 04:11 PM   #6
8th World Wonder
 
GotVtec's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Omaha, NE
Posts: 1,244
Check it out for you now. Working any better?
GotVtec is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old December 12th, 2007, 09:27 PM   #7
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 73
sorry for the late reply. work has kept me out of pocket. when i get home, there's no interest in turning on the computer. LOL

i checked it out, and the page looks great. what was the deal (if you don't mind me askin)? <--- curious... old nwk admin habits hard to break...
SILVER-6 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old December 13th, 2007, 07:05 AM   #8
8th World Wonder
 
GotVtec's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Omaha, NE
Posts: 1,244
Quote:
Originally Posted by SILVER-6 View Post
i checked it out, and the page looks great. what was the deal (if you don't mind me askin)? <--- curious... old nwk admin habits hard to break...
Looks like when I changed your username, I accidently changed your usergroup too.
GotVtec is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old December 13th, 2007, 09:57 PM   #9
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 73
Oops! Ha Ha...
SILVER-6 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Accord Forum : V6 Performance Accord Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Chapter
Choose your AV6 Chapter Location
Ride
What do you drive?
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On