Accord V6 Forum banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Black n Bronze
Joined
·
253 Posts
Discussion Starter #1
Hey guys.. i just picked up a new battery for my 2003 Yukon Denali. I had a Clifford Matrix3.5 Alarm installed about a few months ago and now every time i disconnect my old battery the alarm will go off.. does any body have any suggestions on how i can disable the alarm??

I was reading through the manual and i guess theres a feature where my alarm is still active even with the battery disconnected. I tried using the valet mode.. but still no success.. PLEASE HELP

-Mike
 

·
Registered
Joined
·
230 Posts
coolbeans said:
Hey guys.. i just picked up a new battery for my 2003 Yukon Denali. I had a Clifford Matrix3.5 Alarm installed about a few months ago and now every time i disconnect my old battery the alarm will go off.. does any body have any suggestions on how i can disable the alarm??

I was reading through the manual and i guess theres a feature where my alarm is still active even with the battery disconnected. I tried using the valet mode.. but still no success.. PLEASE HELP

-Mike
That's strange because if you disarm it with the remote, it should not set off.

Did you have a back up battery or back up siren installed? You will need to disconnect them to turn off the siren.

If worse comes to worst, cut the siren, install your new battery, disarm it, then resolder your connections. Otherwise, it would be difficult to troubleshoot someone else's install without physically looking at it.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top